Slow Pilates geeft les in the Green House : lente editie op 31 maart 2020

Jouw dinsdagavond ontspannen afsluiten? Start je week mindful met een pilates les tussen het plantgroen van The Green House.

 

Ontspannen de week in
Neem deel aan een pilates sessie van docente Jasmijn Fermie tussen het groen. Van beginner tot gevorderde, iedereen kan zich aanmelden om deel te nemen en volledig tot rust te komen op deze bijzondere plek!

Resultaten van Slow Pilates 

  • Voorkomt en geneest rug, nek en schouderklachten
  • Een verbeterde lichaamshouding
  • Beter begrip over de mogelijkheden van jouw lichaam, ook tijdens het sporten
  • Sterkere buik- en rugspieren, met de focus op de vaak onderontwikkelde diepliggende buikspieren
  • Betere beheersing van de bekkenbodemspieren
  • Betere bloedcirculatie

Reactie van een deelnemer

“Ik heb binnen een paar lessen geleerd welke spieren ik bij welke beweging het beste aan kan spannen en welke ik het beste kan ontspannen. Hierdoor heb ik mijn lichaamsbewustzijn vergroot en ken ik beter mijn grenzen. Ik kan de lessen aanraden bij een ieder die rug-, schouder- of nekklachten heeft.”

Programma

19.45 uur Inloop
20.00 uur Pilates
21.00 uurKopje thee


Wat neem je mee? 
Trek comfortabel zittende kleding aan zoals een legging of joggingbroek. Neem een meditatiekussentje mee of een (fleece)dekentje dat daar toe kan dienen en je eigen matje mee indien je deze hebt, er zijn een beperkt aantal aanwezig.

Aanmelden: Er is maximaal plaats voor 15 deelnemers, dus grijp deze unieke kans! Aanmelding is mogelijk via deze link. Wil je vooraf komen dineren, reserveer je plekje in verband met drukte hier.

Prijs: € 12,95 inclusief pilates les en kop thee

 

Wanneer: dinsdag 31 maart
Tijd: 19.45-21.15
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht
Slow Pilates start op nieuwe locatie

Wil jij deelnemen aan kleinschalige pilates lessen waarbij volop ruimte is voor vragen over jouw houding? Lees dan vooral door!

Want, vanaf 1 januari geeft Slow Pilates op woensdagavond om 18.45  bij Heart Yoga.

 

Wil jij rug-, nek- of schouderklachten voorkomen of genezen, meld je dan gauw aan voor deze vrijdagochtenden via de site van Heart Yoga. Weet je nog niet zeker of je meteen volop aan de slag wil en elke vrijdagochtend wil komen? Je kunt ook kiezen voor een proefles en daarna besluiten of je überhaupt terugkomt.

 

Zit jouw ideale lesmoment er niet tussen? Stuur dan ook vooral een mail. Bij voldoende belangstelling kan ik bij jou thuis komen lesgeven.